Vragen/opmerkingen

Bedrukking

Al meer dan 20 jaar heeft Sporthuis Teun van Pelt zich toegelegd op het bedrukken van kleding. Hierdoor is het snijden van bijna elk gewenst logo of tekst mogelijk geworden in onze winkel. En dat alles wordt bedrukt met een moderne drukmachine.


Wedstrijdshirtjes
Steeds meer zie je op een wedstrijdpolo de naam (en soms ook een nummer) van de speler. Wij bedrukken ter plekke de gewenste naam of/en nummer op je (nieuwe) polo.

Kosten: 

Naam  € 1,00 per letter (min. € 5,00 max € 8.00)
Enkel nummer groot € 5,00 klein € 3,00

Dubbel nummer groot € 8,00 klein € 5.00


Logo’s
Sporthuis Teun van Pelt geeft je een gedegen advies. We kijken mee waar het logo het best tot zijn recht komt. We zijn in staat het logo aan te passen in alle vormen, kleuren en maten zodat het juist kan worden bedrukt. We ontvangen van jou de logo’s (in EPS- of Ai bestand) en wij bedrukken het gewenste product. Naast het bedrukken van kleding kunnen we ook bedrukken op petten, tassen, vlaggen en hockeysticks.

Kosten: 
De kosten voor het bedrukken van een logo is afhankelijk van een aantal zaken:

• Formaat;

• Kleur(en);

• Aantallen

Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden of kosten over bedrukkingen kan je vrijblijvend contact opnemen met ons: info@teunvanpeltsport.nl.   

 

Hockeystick
Wil je een unieke hockeystick? Wil je een vriend verrassen? Wil je de naam van een pasgeboren kindje op een mini hockeystick? Om welke reden dan ook, bij ons kan je terecht om je nieuwe hockeystick te bedrukken.

Loop de winkel even binnen of bel naar 0736139723 als je hier meer informatie over wilt. 

Henk en koreaan met stick Wij kunnen een hockeystick geheel naar Uw wensen bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden.