Vragen/opmerkingen

Clubs

Clubs Tennis

TV Bastion Baselaar
We zijn van Bastion Baselaar al jaren exclusief hoofdsponsor en materiaal leverancier. Ook sponsoren wij de Bastion Tennis Opleiding. En uiteraard lid van de club van 100.
Verder leveren wij de kleding van Adidas voor de gehele selectie.

TV De Hambaken
Bij TV De Hambaken zijn we subsponsor bij diverse toernooien. Leveren de tennisballen. En ook zijn we lid van de club van 100.

TV De Oosterplas
Hier verzorgen we al jaren het Open Teun van Pelt Sport Toernooi in de zomervakantie, en sponsoren we de club zelf met een mooi winddoek op de baan.

Clubs hockey

HC Den Bosch
Bij HC Den Bosch zijn we exclusief leverancier van het clubtenue, van het merk The Indian Maharadja, en zijn we lid van de Hockeysocieteit alsmede Goud sponsor. Wij verzorgen voor de Hoofdklasse teams en alle selectie jeugd de bedrukking uit eigen drukkerij. Vanaf 1 maart openen we onze nieuwe clubshop op het prachtige nieuwe park van HC Den Bosch. Daar zijn we tijdens het seizoen 4 dagen in de week open.

VMHC MOP
Bij Mop zijn wij leverancier van het clubtenue van het merk STAG en kledingsponsor van Hoofdklasse Dames 1 en 2e klasser Heren 1. En lid van de MOP Businessclub.

In het clubhuis van Mop hebben we een shop die op zaterdagochtend van 9 tot 12 uur open is.

MHC De Dommel

Exclusief leverancier van het clubtenue van het merk STAG en hoofdsponsor van Dames en Heren 1, alsmede Jongens en Meisjes A1.

Ook hier hebben we een clubshop in de gang van het clubhuis waar op de zaterdag ochtend, van 9 tot 12 uu, hockeyspullen gekocht kunnen worden.

 

HC Berlicum
Exclusief leverancier van het clubtenue van het merk The Indian Maharadja en kledingsponsor van Dames en Heren 1.

En we hebben een geheel vernieuwde clubshop in het clubhuis waar op de zaterdag ochtend ook hockeyspullen gekocht kunnen worden.