Vragen/opmerkingen

over ons

onze winkel

Onze winkel

Teun van Pelt Sport is al meer dan 50 jaar een vertrouwd begrip in de regio ’s-Hertogenbosch en is gespecialiseerd in Tennis en Hockey.

Teun van Pelt keepte in 1964 bij Go Ahead Eagels, hij wilde toentertijd een sportzaak beginnen samen met zijn vrouw. De overweging was Deventer of ’s-Hertogenbosch. Zijn vrouw gaf echter de doorslag want zij kon als echte Bossche haar eigen stad niet missen. Zo begonnen zij Teun van Pelt Sport aan de Hinthamerstraat 135. Teun en zijn vrouw hadden elkaar ontmoet in de tijd dat Teun van Feyenoord naar BVV overkwam. Na die tijd heeft hij ook nog gespeeld bij Elinkwijk en bij FC Den Bosch. Het was dus niet zo verwonderlijk dat in het begin vooral de nadruk lag op het voetbal. Daarnaast was er ook ruimte voor tennisartikelen, diverse andere sporten en zelfs kampeerartikelen. In het voetbal kreeg de zaak een dusdanige naam dat de klanten van heinde en verre kwamen om hun voetbalschoenen te kopen.

In 1992 kwam er een omslag want op dat moment nam zoon Henk en zijn vrouw Lisette de zaak van vader en moeder over en Henk als tennisleraar, begon zich vooral te concentreren op zijn eigen vakgebied. Al snel kwam daar ook hockey bij, mede doordat een collega besloot om er mee te stoppen en het een goede aanvulling was op het bestaande assortiment. Het voetbal werd steeds minder omdat het accent steeds meer op tennis en hockey kwam te liggen. Nu is Teun van Pelt Sport uitgegroeid tot één van de grootste hockey- en tennisspecialisten van regio ’s-Hertogenbosch. Dit komt vooral door professioneel advies en een zeer uitgebreid assortiment. Als lid van de HSN (Hockey Specialisten Nederland) en Tenniscenter ( 22 Tennisspecialisten) blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hiermee zorgen we ervoor dat we de klant optimaal kunnen adviseren over hun materiaal.

Sinds 15 jaar bedrukken we zelf ook kleding en zo kunnen we snel en vakkundig aan onze klanten een volledig pakket leveren.Gaarne zien wij U een keer bij ons in de zaak aan de Hinthamerstraat 135 in het mooie en gezellige ’s-Hertogenbosch.