Vragen/opmerkingen

Verzenden / Bezorgen

Indien het artikel op voorraad is en u heeft het voor 17:00 uur besteld, overmorgen in huis.
Bestellingen op werkdagen proberen we dezelfde dag nog te versturen. twee werkdagen levertijd hanteren we als uitgangspunt. Het kan voorkomen dat u de volgende werkdag al uw bestelling thuis ontvangt of dat het iets langer duurt. Daarom hanteren we twee werkdagen als uitgangspunt.

Ander verzendadres dan factuuradres
Het is mogelijk om een ander verzendadres dan het factuuradres te selecteren. Dit doet u door het vinkje ‘verzenden naar factuur adres’ rechtsboven bij het afrekenscherm uit te zetten. Er verschijnt een nieuw venster waar een ander verzendadres ingevuld kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de bestelling op uw werk laten afleveren.

PostNL packetservice
Teun van Pelt Sport maakt gebruik van PostNL Packetservice. Voor de verzending hanteren we standaardverzendkosten van € 6,95. Voor kleine pakketjes die door de brievenbus passen hanteren we verzendkosten van € 3,95.

Niet aanwezig om bestelling in ontvangst te nemen
Indien je niet aanwezig bent om de bestelling te ontvangen, dan laat PostNL een bericht bij je achter. Op dit bericht staat een ‘Niet-thuis-code’. Ga naar www.postnl.nl/ontvangen en vul deze code en jouw eigen postcode in. Druk vervolgens op ‘haal zending op’. Indien je zending is opgehaald kunt u de dag en tijd en/of bezorglocatie veranderen.

Heeft u geen ‘niet-thuis-code’ of werkt deze niet. U kunt dan de barcode op de zending invullen. Deze krijgt u in van de afzender en kunt vinden op de achterkant. Nadat de niet-thuis-code en postode is ingevuld wordt de zending getoond. De locatie waar je zending bezorgt wordt en de datum en tijd zie je in de oranje geselecteerde knoppen. U heeft de volgende mogelijkheid.

Bezorgen op jouw huidige adres
Bezorgen bij jouw buren
Bezorgen op een andere dag of tijd
Dichtsbijzijnde PostNL kantoor.

Betaalmethodes
Bij Teun van Pelt Sport heeft u verschillende mogelijkheden om uw bestelling af te rekenen:

Ideal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder je aan te melden.


Overschrijving
U kunt uw betaling direct overschrijven naar onze bankrekening. Gelieve uw bestelnummer te gebruiken als de betalingsreferentie. Uw betaling wordt pas verstuurd als de betaling is ontvangen.

Bestellingen boven 100 euro gratis
Indien het bestelde bedrag boven de 100 euro komt, dan verschijnt een gratis verzending optie. Na het selecteren van deze verzendingsmethode betaalt u geen extra kosten voor het verzenden van uw bestelling.